Aktuális kurzusok

Miért a „Prisma” tankönyvcsomag a legmegfelelőbb számodra? Mert spirális felépítésének köszönhetően folyamatos gyakorlást biztosít a spanyol nyelv használatának minden részét tekintve. Mert a valós köznyelvi elemeket, kifejezéseket is megtanítja. Mert kreatív feladataival közel hozza a tanulóhoz a spanyol nyelvet és kultúrát. Mert kiegészítő anyagait fénymásolatokon használhatjátok az órákon. Mert minden leckét egy készségekre lebontott teszttel zár le, ami egyértelmű visszaigazolást nyújt a tanultak befogadásáról, ráadásul nyelvvizsgafeladatainak köszönhetően folyamatosan készít a végső megmérettetésre. A 100 órás kurzusok többek között az alábbi témák megtanulásáról fognak szólni.

'Az első száz órában, az A1-es kurzuson a következőket fogjuk megtanulni:

A 100 órás kurzus alatt a Prisma tankönyvcsomag A1-es szintnek megfelelő kézikönyvét és munkafüzetét fogjuk használni.

Az A2-es kurzus tananyaga:

Valamint fogunk beszélni a tévéről, rádióról, utazásról, szabadidőről, történelmi eseményekről, önéletrajzról, internetről, esküvőről, bókokról, a házimunkákról, az iskoláról, a találmányokról, mesékről, az orvoslásról, a családi élet szabályairól és sok más témáról.

A 100 órás kurzus alatt a Prisma tankönyvcsomag A2-es szintnek megfelelő kézikönyvét és munkafüzetét fogjuk használni.

A B1-es kurzus tananyaga – A kurzus elvégzése után bátran küldöm alapfokú nyelvvizsgára tanítványaimat:

De érinteni fogjuk a társas kapcsolatok, az edzőterem, a tanulmányok és oktatás témáit, az irodalom és mozi világát, a környezetvédelmet, a reklámokat, a divatot, a szenvedélyeket, szokásokat, az egészséget és a szépséget valamint a vásárlást is. A B1-es 100 órás spanyolkurzus alatt a Prisma B1 tankönyvet és munkafüzetet fogjuk használni.

A B2-es kurzus tananyaga – A kurzus elvégzése után bátran küldöm középfokú nyelvvizsgára tanítványaimat:

Azonban megismerkedünk olyan középfokú nyelvvizsgákkal kapcsolatos témakörökkel is, mint például az egészség, az új telekommunikációs eszközök, a szabadidő, a zene, a festészet, a munka világa, a család, a gasztronómia vagy a sport. A B2-es 100 órás spanyolkurzus alatt a Prisma B2 tankönyvet és munkafüzetet fogjuk használni.