TANULJ SPANYOLUL KURZUSAIMON!

Online A1-es KEZDŐ spanyol tanfolyamot indítok június 29-től.

Oktató: Kiss Dániel, spanyol-nyelv tanár

Jelentkezés/beiratkozás: az info@spanyolkurzus.hu e-mail címen!

Jelentkezési határidő: 2020. június 25. (csütörtök)

A kurzus 2020. június 29-én kezdődik (hétfő), amennyiben a kurzushoz szükséges minimum 8 fő összegyűlik. Ennél kisebb létszámmal sajnos nem tudom elindítani a spanyol órákat.

Két tanfolyam is indul azonos szinten:

Itt nem kell fizetned fénymásolási, vagy vizsgadíjat, ráadásul a tanfolyam árát részletekben és egy összegben is kifizetheted, kérlek, ezt is jelezd a jelentkezésednél az e-mail-ben.

Amit az online kurzusról tudni kell:

-A teljes 100 óra online lenne megtartva, Zoom alkalmazással.

-A kurzus ára 35.000 Ft (100 óra).

-A Google Classroomba feltöltött összefoglaló videók bármikor visszanézhetőek.

-A Google Classroomba feltöltött online tesztek folyamatosan visszaigazolják a tanultakat és gyakorlást biztosítanak.

-A tanfolyamot 8 fő jelentkezésétől indítom el.

-Az online eszközök előnyeivel megpróbálok élni a lehető legjobb tudásom szerint, azonban az egyéni informatikai problémákért (nem tud bejelentkezni, nincs internet, laptop-hiba,...) felelősséget nem tudok vállalni, így arra kérek szépen mindenkit, hogy a kurzus árának befizetése előtt győződjön meg róla, hogy nincs semmi egyéni akadálya annak, hogy részt tudjon venni online is a teljes kurzuson.

Az alapfokú nyelvvizsga B1-től, a középfokú pedig B2-től megszerezhető. Nyelvóráimat én is erre a keretrendszerre építem, így minden szint megtanítását egy-egy 100 órás tanfolyam elvégzésével kívánom teljesíteni, azaz 400 spanyolóra után teljes bátorsággal engedem középfokú nyelvvizsgára tanítványaimat.

Következetes, alapos munkával és a folyamatos gyakorlással, ami 4x100 óra alatt megvalósítható, teljesen fel lehet készülni a középfokú nyelvvizsgára a spanyolkurzus.hu pedagógiai, oktatási szemléletével.

A kurzusaimhoz az Edinumen spanyol kiadó tankönyveit alkalmazom, amely a már említett európai referenciakeretre építette fel “Prisma” könyveit.

A kézikönyvek és munkafüzetek spirálisan vannak felépítve, azaz, mint feljebb olvasható, a tananyag gyakoroltatása és automatizálása állandó folyamat. A kurzus ára a tankönyvet nem tartalmazza!

További friss információk és részletek a spanyolkurzus facebook oldalán!