Tanulj spanyolul kurzusaimon!

A1, A2, B1 és B2-es kurzusokat indítok a Móricz Zsigmond Körtérnél és Biatorbágyon!

A kurzus ára: 50.000 Ft (csak 500 Ft/óra!)

Oktató: Kiss Dániel, spanyol-nyelv tanár

Jelentkezés/beiratkozás: az info@spanyolkurzus.hu e-mail címen!

Jelentkezési határidő: 2020. január 13. (hétfő)

A kurzusok 2020. január 20-án kezdődnek, amennyiben a kurzushoz szükséges minimum 8 fő összegyűlik. Ennél kisebb létszámmal sajnos nem tudom elindítani a spanyol órákat.

Az órák kedd-csütörtök ritmusban 18:00-tól 20:30-ig tartanak (heti 2x 3 tanóra) és a tavasz végére már alapszinten fogsz spanyolul beszélni.

Itt nem kell fizetned fénymásolási, vagy vizsgadíjat, ráadásul a tanfolyam árát részletekben és egy összegben is kifizetheted, kérlek, ezt is jelezd a jelentkezésednél az e-mail-ben.

Az alapfokú nyelvvizsga B1-től, a középfokú pedig B2-től megszerezhető. Nyelvóráimat én is erre a keretrendszerre építem, így minden szint megtanítását egy-egy 100 órás tanfolyam elvégzésével kívánom teljesíteni, azaz 400 spanyolóra után teljes bátorsággal engedem középfokú nyelvvizsgára tanítványaimat.

Következetes, alapos munkával és a folyamatos gyakorlással, ami 4x100 óra alatt megvalósítható, teljesen fel lehet készülni a középfokú nyelvvizsgára a spanyolkurzus.hu pedagógiai, oktatási szemléletével.

A kurzusaimhoz az Edinumen spanyol kiadó tankönyveit alkalmazom, amely a már említett európai referenciakeretre építette fel “Prisma” könyveit.

A kézikönyvek és munkafüzetek spirálisan vannak felépítve, azaz, mint feljebb olvasható, a tananyag gyakoroltatása és automatizálása állandó folyamat. A kurzus ára a tankönyvet nem tartalmazza!

További friss információk és részletek a spanyolkurzus facebook oldalán!