Sziasztok! Kiss Dani vagyok, spanyoltanár.

2014. év elején szereztem meg a spanyol tanári diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, de már 2010 óta magántanárként dolgozom, illetve 2013-tól egy magyar-spanyol kéttannyelvű gimnáziumban tanítok.

Jelenleg is főállású tanár vagyok, ami nagyon sokat jelent a szakmai rátermettségem fejlesztésében, hiszen anyanyelvi kollégák között végzem mindennapi tevékenységeimet. Mindemellett nagyon sok nyelvtanárral vagyok kapcsolatban, akikkel folyamatosan inspiráljuk egymást, hogy tanulóinkkal a lehető legjobb eszközöket és módszereket használva jussunk el a spanyol nyelvvel olyan szintre, amelyet mindannyian megkívánunk.

A spanyolkurzus.hu azért jött létre, hogy a nyelviskolai tapasztalataimmal saját magam indítsak nyelvtanfolyamokat, valamint magánórákat, hiszen úgy gondolom így hatékonyabban és korlátok nélkül tudlak megtanítani spanyolul.
 
Alkalmazkodó stílusommal segítem a tanulást, ugyanakkor a következetességemből nem engedek, hiszen a humor mellett ezt tartom a hatékony tanulás alapjának. Modern, kooperatív módszerek alkalmazásával segítem a tanulást, tehát a csoport szerepe és dinamikája nagyon fontos számomra.
 
A digitális eszközök szerves részei óráimnak, hiszen a gyakorlatiasság és a szemléltetés mindenkit meggyőz arról, hogy miért is hasznos az adott tananyag.

+36 70 570 5012